https://www.aparat.com/v/xolzl27با ما همراه باشید تا آموزش گرفتن آب اضافی شیر و تبدیل کردن اون به خوشمزه ترین شیر جهان رو با شما به اشتراک بگذاریم
برای داشتن یک شیر شیرین و پر چرب نیاز داریم به گرفتن بخش زیادی از آب اضافه شیر، که با گذاشتن شیر در فریزر تا یخ زدنش و به بیرون آوردن یخ بدست اومده حالا باتوجه به اختلاف نقطه ی ذوب شیر و آب مایعی که بعد از چند دقیقه ذوب میشه و بدست میاد یه شیر شیرین وغلیظ که یخ مونده هم آب اضافی شیر که دور میندازیم، در صورت مبهم بودن روش گفته شده براتون یه ویدیو توی شبکه آپارات بارگذاری کردیم که لینکش بالای همین متن هست امیدوارم از دیدنش لذت ببرید و به کارتون بیاد